MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij miksować białka. Jak zaczną gęstnieć i robić się...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienity mazurek bezowy. Przepis na mazurek wielkanocny, który zachwyca smakiem. Połączenie bezy, migdałów i kawy smakuje obłędnie

Mazurek bezowy z lukrem kawowym. Krok 2

Zacznij miksować białka. Jak zaczną gęstnieć i robić się białe wsypuj po łyżce cukru i miksuj na sztywną pianę.

Zobacz również

Busko-Zdrój kwitnie! Kwiaty i łabędzie budzą zachwyt [ZDJĘCIA]

Busko-Zdrój kwitnie! Kwiaty i łabędzie budzą zachwyt [ZDJĘCIA]

Tygryski Chełmek (U-10) i Lider Nowy Sącz (U-12) zagrają w finale Pucharu Tymbarku

Tygryski Chełmek (U-10) i Lider Nowy Sącz (U-12) zagrają w finale Pucharu Tymbarku

Polecamy

Uczniowie po egzaminie ósmoklasisty z angielskiego: „Był tak łatwy, że aż śmieszne”

Uczniowie po egzaminie ósmoklasisty z angielskiego: „Był tak łatwy, że aż śmieszne”

Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

HIT DNIA
Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

Zabójcza ryba w wodach Chorwacji! Cyjanek to przy niej pikuś

Zabójcza ryba w wodach Chorwacji! Cyjanek to przy niej pikuś