Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Szef kuchni Andrzej Polan gotuje dzisiaj dla gorliczan. Wyserwował już 12 blach ciasta drożdżowego, a przed nami jeszcze trzy pyszne dania

Agnieszka Nigbor-Chmura
Agnieszka Nigbor-Chmura
Andrzej Polan to nietuzinkowy kucharz i szef kuchni, znany z kącika kulinarnego "Dzień Dobry TVN" oraz programu "Polska ze smakiem"
Andrzej Polan to nietuzinkowy kucharz i szef kuchni, znany z kącika kulinarnego "Dzień Dobry TVN" oraz programu "Polska ze smakiem" Agnieszka Nigbor-Chmura
Ciasto drożdżowe z miętowym twarogiem z borówkami i kruszonką, kisyło z szynki ze zsiadłym mlekiem i suszonymi jabłkami, kiszeniaki - gołąbki z żurawiną, gruszką i kiszoną kapustą, napitok z maślanki, soku z kiszonych ogórków i wreszcie mastyło jak beszamel z makaronem i grzybami.

To wszystko dzisiaj gorliczanie mogą popróbować w kuchni Andrzeja Polana, nietuzinkowego kucharza i szefa kuchni znanego z kącika kulinarnego "Dzień Dobry TVN" oraz programu "Polska ze smakiem", emitowanego na antenie kanału telewizyjnego Kuchnia+

Praca w kuchni Andrzeja Polana wre od wczesnego przedpołudnia. Wszystko po to, by gorliczanie mogli spróbować serwowanych przez niego czterech różnych dań.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Dziennik Zachodni / Wielki Piątek

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gorlice.naszemiasto.pl Nasze Miasto