MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
10 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tak przygotowane przetwory nie wymagają już pasteryzowania....
fot. Katarzyna Puczyńska

Stara receptura na śliwki w occie. Nasze babcie wiedziały co dobre. Poznaj przepis na najlepsze marynowane śliwki

Śliwki w occie. Krok 8

Tak przygotowane przetwory nie wymagają już pasteryzowania. Po tygodniu są gotowe do jedzenia.

Zobacz również

100 nowych miejsc pracy koło Krakowa. Wielka firma przenosi się do Małopolski

100 nowych miejsc pracy koło Krakowa. Wielka firma przenosi się do Małopolski

Pamięci aktora Wiesława Gołasa na Festiwalu w Busku. Publika zachwycona [ZDJĘCIA]

Pamięci aktora Wiesława Gołasa na Festiwalu w Busku. Publika zachwycona [ZDJĘCIA]

Polecamy

Pyszne i chrupiące koreczki. Najlepsze na imprezę, grilla i do kanapek

Pyszne i chrupiące koreczki. Najlepsze na imprezę, grilla i do kanapek

Najlepsza sałatka z brokułami i kurczakiem. Poznaj pomysł na zdrowy lunch

HIT DNIA
Najlepsza sałatka z brokułami i kurczakiem. Poznaj pomysł na zdrowy lunch

Kiedy nudzą nam się tradycyjne kotlety, robię ten pyszny farsz. Rodzina się zajada

Kiedy nudzą nam się tradycyjne kotlety, robię ten pyszny farsz. Rodzina się zajada