MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wałkuj porcje ciasta na grubość około 5 mm, ciastka jeszcze...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepsze kruche ciastka z marmoladą. Są wyjątkowo maślane, delikatne i pyszne. Smak, który pamiętasz z dzieciństwa

Kruche ciastka z marmoladą. Krok 4

Wałkuj porcje ciasta na grubość około 5 mm, ciastka jeszcze nieco urosną w czasie pieczenia. W razie potrzeby podsyp odrobinę mąki, by ciasto nie kleiło się do wałka i stolnicy. Wycinaj kształty ciasteczek.

Zobacz również

Star Starachowice wygrał z Wisłoką Dębica 1:0. Bramkę zdobył Mateusz Kawecki [FOTO]

Star Starachowice wygrał z Wisłoką Dębica 1:0. Bramkę zdobył Mateusz Kawecki [FOTO]

Dokonane transfery: Ekstraklasa, 1 liga i 2 liga. Pełna lista

Dokonane transfery: Ekstraklasa, 1 liga i 2 liga. Pełna lista

Polecamy

Uwaga na burze i ulewy. Są nowe ostrzeżenia IMGW

Uwaga na burze i ulewy. Są nowe ostrzeżenia IMGW

Przegląd maja w Gorlicach

Przegląd maja w Gorlicach

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz