Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Wiązownica zawaliła końcówkę i przegrała z Czarnymi [ZDJĘCIA]

Wiązownica zawaliła końcówkę i przegrała z Czarnymi [ZDJĘCIA]

Imigranci zaatakowali świętujących Włochów – WIDEO

Imigranci zaatakowali świętujących Włochów – WIDEO

Polecamy

Za majówkę i grillowanie w tym rok zapłacimy więcej. Mniej promocji, tańsze...warzywa

Za majówkę i grillowanie w tym rok zapłacimy więcej. Mniej promocji, tańsze...warzywa

Kraków i Małopolska świętują 20-lecie wstąpienia Polski do UE

Kraków i Małopolska świętują 20-lecie wstąpienia Polski do UE

Jak kochają się Polacy? Uwaga... Możesz się zdziwić!

Jak kochają się Polacy? Uwaga... Możesz się zdziwić!